Fly Media gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Meer lezen
* door alleen essentiële cookies te accepteren werkt onze website mogelijk niet optimaal.

Zoekmachine optimalisatie van jouw website

“Build it and they will come” is helaas niet meer zo van toepassing als het ooit geweest is. Je kan de mooiste en meest gebruiksvriendelijke website hebben van al je concurrenten, als zij boven jou eindigen in Google is de kans al een heel stuk groter dat een potentiële klant voor hen kiest.

Hoog scoren in Google is dus belangrijker dan ooit, en hiervoor is het begrip SEO of Search Engine Optimization enorm belangrijk. Door middel van technische en inhoudelijke optimalisaties maximaliseren we zo de kansen dat jouw website goed scoort in Google, en zelfs nog beter, boven jouw concurrenten!

Technische optimalisaties

SEO bestaat uit meerdere aspecten, maar de aspecten waar wij voornamelijk op focussen zijn de on-page SEO factoren, en meerbepaald de technische en inhoudelijk optimalisaties.

Onder technische optimalisatie verstaan we onder andere het optimaliseren van je website code, de juiste META tags om Google jouw website beter te laten begrijpen, en website snelheid.

Dit laatste speelt tegenwoordig een grotere rol in de zoekresultaten, dus het is belangrijk dat je website snel laadt! Hiervoor optimaliseren we onder andere de technische website systemen en afbeeldingen, om de grootte van de pagina’s te ‘verkleinen’ en zo de laadtijd te verminderen.

Online Marketing termen
Website gebruiksvriendelijker tips

Inhoudelijke optimalisaties

Naast technische optimalisaties bekijken we ook de inhoud van de website pagina’s. Titels, beschrijvingen, teksten en afbeeldingen worden allemaal grondig bekeken en geoptimaliseerd met de juiste zoekwoorden waar je voor gevonden wil worden in Google en andere zoekmachines.

Door middel van SEO geoptimaliseerde teksten bereiken we jouw doelgroep nog efficiënter, en op lange termijn zowat volledig kosteloos met organisch verkeer!

Waarom kiezen voor Fly Media?

Transparantie

Transparantie is iets waar we heel fier op zijn. Van in het begin weet je exact wat je kan verwachten en wanneer.

Geen verborgen kosten, onduidelijke omschrijvingen of trage communicatie. Wij bieden je transparantie in communicatie en in de diensten die we aanbieden!

Resultaten

Resultaten, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Daarom start iedere SEO optimalisatie steeds met een concreet plan van welke resultaten we willen zien, en hoe we deze kunnen behalen.

Zoekmachine optimalisatie iets van lange termijn is, waardoor resultaten op korte termijn vaak moeilijk te meten zijn. Aanpassingen die je nu doet zie je pas over enkele weken of maanden in de vorm van extra website verkeer, maar deze nieuwe bezoekers zorgen natuurlijk wel voor meer business de komende jaren!

Alle diensten Bekijk al onze referenties

Onder andere deze tevreden klanten gingen je al voor!