Fly Media gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Meer lezen
* door alleen essentiële cookies te accepteren werkt onze website mogelijk niet optimaal.

Immo Pinson

Vastgoedwebsite, Website

Een nieuwe, meertalige Omnicasa vastgoed website voor Immo Pinson uit De Panne.

Bezoek de website
Immo Pinson - Website door Fly Media

Sinds 2011 is Immo Pinson hét vastgoedkantoor in De Panne. Al jaren werken ze met vastgoed CRM-systeem Omnicasa, maar de bestaande website die ze gebruikten was verouderd en niet erg gebruiksvriendelijk.

Na enkele van onze andere vastgoed referenties te bekijken kregen we de vraag van Anthony en Katrien om voor hen een gloednieuwe website te bouwen, gekoppeld met Omnicasa en beschikbaar in zowel Nederlands, Frans als Engels.

De website werd uitgebreid met functionaliteit voor projecten, extra formulieren voor eenvoudig aanvragen van schattingen, en achterliggend alle nodige optimalisaties voor gebruikservaring, SEO en conversie.

"Van bij de aanvang is het contact met Senne van Fly Media heel positief geweest. In tegenstelling tot andere dienstverleners, is Senne tot bij ons op kantoor gekomen voor een eerste kennismaking. Daarna hebben we intens samengewerkt voor de opbouw van de nieuwe website. Senne heeft al onze wensen en ideeën gestroomlijnd en verwerkt in een heldere en tegelijk zeer complete website, en dit aan een eerlijke prijs. Nu de nieuwe website immopinson.be online is, zullen we samen het marketingverhaal schrijven." - Anthony – Immo Pinson

View the reference: Immo Pinson

Immo Pinson Website door Fly Media
Immo Pinson Website door Fly Media
Immo Pinson Website door Fly Media
Immo Pinson Website door Fly Media
Immo Pinson Website door Fly Media
Alle referenties
Vorige Volgend

Onder andere deze tevreden klanten gingen je al voor!