Fly Media uses cookies to improve your website experience. Read more
* by accepting only essential cookies our website may not work optimally.

Professionele website op maat nodig?

Met bijna 5 jaar full-time webdesign ervaring zijn wij de partner die je zoekt voor een professionele website voor jouw zaak of project.

Of het nu gaat om een gloednieuwe website of een vernieuwing van uw bestaande website, we staan je graag bij met professionele en persoonlijke ondersteuning, advies en begeleiding!

Onlangs ontvingen we een leuke review van één van onze klanten, die mooi samenvat waar we voor staan:

Bekijk zeker ook eens onze andere referenties, we hebben recent een paar heel leuke projecten mogen doen.

Wil je samen eens de mogelijkheden bespreken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons gerust, we antwoorden normaal gezien steeds binnen de 24u.

Waarom kiezen voor Fly Media?

Ontwerp op maat

Iedere website begint steeds met een ontwerp op maat. In tegenstelling tot veel andere web designers gebruiken wij geen bestaande thema’s of templates maar beginnen we vanuit een lege website, zodat we steeds 100% op maat en met de meeste flexibiliteit jouw website kunnen opbouwen.

Zo zijn we ook niet afhankelijk van bestaande systemen of ontwerpen, wat de creativiteit en mogelijkheden natuurlijk enorm vergroot!

Uiteraard is het design steeds responsive, zodat de website mooi oogt op ieder apparaat en schermgrootte.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding van het eerste mailtje tot ver na oplevering van de website. Zo bekijken we samen wat de noden zijn van je bedrijf, hoe de website er moet uitzien, wat ze moet kunnen, en nog belangrijker: hoe jij een succesvolle website ziet.

Na de oplevering ontvang je nog alle uitleg die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met de website om zelf pagina’s te updaten of nieuwe content toe te voegen.

Met onze webhosting en onderhoud blijven we je bijstaan om zeker te zijn dat je website optimaal blijft werken, 24/7!

Transparant

Transparantie is een eigenschap waar we heel fier op zijn. Van bij het begin bezorgen we je graag een transparante, duidelijke en uitgebreide offerte waar iedere stap van het website proces in uitgelegd staat, samen met de verschillende onderdelen van de offerte en natuurlijk de prijs.

Geen verborgen kosten, addertjes onder het gras of langetermijn contracten waar je aan vast hangt. Gewoon duidelijkheid en transparantie, van begin tot einde.

Ook tijdens en na de samenwerking blijven we transparant communiceren over iedere stap in het proces. Zo ontvang je tijdens de bouw van de website een ‘geheime’ URL waarop je alle vordering steeds kan bekijken en bijsturen waar nodig.

Gebruiksvriendelijk

Onze websites draaien op WordPress, zowat het meest gebruiksvriendelijke en veelgebruikte CMS (Content Management System) dat momenteel beschikbaar is; maar liefst 40% van alle websites draaien op WordPress.

Via het eenvoudige administratiepaneel kan je zelf aan de slag om nieuwe pagina’s toe te voegen, foto’s en teksten te wijzigen, en andere specifieke functies van jouw website te gebruiken.

Na oplevering van de website ontvang je trouwens ook altijd een WordPress training indien gewenst, zodat alles meteen duidelijk is vanaf het begin!

Oog voor ieder detail

Iedere website wordt op maat gemaakt, mét aandacht voor het kleinste detail.

Zo spenderen we extra tijd aan details die ervoor zorgen dat de gebruikservaring van jouw bezoeker zo optimaal mogelijk is gedurende zijn volledige bezoek op je website.

Van menu animaties op mobiele apparaten, tot het website icoon, kleuren, vormen en afbeeldingen.

Daarnaast besteden ook extra veel aandacht aan de optimalisatie van je website voor verschillende toestellen, browsers en schermgroottes. Zo testen we iedere website persoonlijk op Iphone, Android smartphone, Ipad, Windows, Mac en in verchillende browsers zoals Chrome, Safari en Edge. Zo ben je gerust dat iedere bezoeker jouw website te zien krijgt zoals bedoeld, ongeacht hun toestel!

A few recent Websites references

All services View all our references

Among others, these satisfied customers went before you!