FLY Media gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Meer info.

Wat ik doe

Kort gezegd: Ik bouw websites die betaalbaar zijn, mooi ogen én resultaatgericht zijn. Zo eenvoudig is het!

Als freelance webdesigner uit Leuven help ik je graag met de bouw van je (nieuwe) website. Ik begrijp dat de meeste kleine bedrijven geen eindeloze budgetten hebben voor een website. Werken met een groter design bureau kan de kosten namelijk al snel doen toenemen tot boven de 7000 euro, budgetten die kleine ondernemingen – begrijpelijk – niet hebben.

Maar ik pak het anders aan: goedkoper, persoonlijker én leuker. Samen bouwen we aan de website die jij en je zaak/project verdienen!

Nood aan marketing ondersteuning of gewoon een verse blik op je online aanwezigheid en strategie? Ook daar help ik je graag mee!

FLY Media © 2020
Webdesign & Marketing

Mijn focus ligt op mooie, resultaatgerichte websites en Digitale Marketing ondersteuning.

“In 2019 wilde ik graag starten met het lanceren van een website. Senne kende ik nog vanop de hogeschool en wist dat hij dit deed via FLY Media.

Ik ben niet snel tevreden, maar Senne heeft dit tot in de puntjes gemaakt! Alles kan ikzelf aanpassen dankzij de zeer gebruiksvriendelijke opstelling die hij heeft gemaakt. Ook het inschrijven/contact opnemen word dagelijks gebruikt. Dit wilt zeggen dat potentiele klanten makkelijk de weg vinden op mijn website. Bij intake formulieren vraag ik klanten hoe men terecht kwam bij mij en 1/4 komt bij mij terecht via de website.

Of de website werkt? Daar hoef ik dus geen tekening bij te maken. Bedankt Senne voor de topwebsite!”

Stijn Stevens - Y-Mind.be - Begin 2019

“Wat begon met een email van een tweedejaarsstudent, die ondanks alle andere reclameberichten toch in het oog sprong, bracht niet alleen een hoop sympathie teweeg maar dit getuigde voor ons van een ondernemingszin waar velen, ondanks zijn jonge leeftijd, van kunnen leren!

En gelijk hadden we, een traject bracht ons tot een schitterend webdesign! Onervarenheid werd ruimschoots gecompenseerd door professionaliteit, leergierigheid, inzet, doorzicht en heel veel bereidwilligheid.

Kortom, voor ons een digitaal avontuur met een uitstekende begeleiding, waarvoor dank, Senne!”

Maggi Dehennin - Zwei-bags.eu - Mei 2017